Onze bedrijven

Van Woerden Puinrecycling maakt deel uit van Dijkshoorn Bleiswijk

Als 100% dochter van Dijkshoorn Bleiswijk vervullen wij bij Van Woerden een belangrijke rol in het volledige bedrijfsproces
De organisatie opereert zelfstandig en heeft een eigen relatienetwerk aan klant- en leverancierszijde. Van Woerden richt zich met name op organisaties actief binnen de infra en bouw.

Puinrecycling, granulaten en containerservice

Aannemers uit deze sectoren weten ons te vinden voor het verwerken en recyclen van puin en sloopafval en het leven van menggranulaten, betongranulaten, zand en grond. Aanvullend kunnen wij hen ondersteunen met transportwerkzaamheden en een haal- en brengservice voor containers met puin en sloopafval.

De Dijkshoorn bedrijven vullen elkaar aan en vormen samen een sterke, dienstbare keten
Binnen die keten is van Woerden actief in puinrecycling en de productie van granulaten. Een deel van de producten van Van Woerden wordt ingezet door en voor andere Dijkshoorn bedrijven en andersom. Bovenal echter zijn wij er voor het servicen van onze klanten.

Dijkshoorn Bleiswijk is een bedrijvige organisatie, actief op meerdere vlakken
Onze bedrijven zijn continu in ontwikkeling. Daarom en om duidelijkheid te scheppen in wat u van ons mag verwachten, hebben we onze activiteiten onderverdeeld in zeven bedrijfstakken. Veelal liggen deze in elkaars verlengde. Het voordeel hiervan is dat wij voor een groot deel zelfvoorzienend zijn.

De diverse bedrijfstakken worden aangestuurd vanuit Dijkshoorn Bleiswijk.
Heeft u vragen, neem dan contact op. Wij staan voor u klaar.

Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk | © 2020